5 Easy Facts About iş ayakkabısı Described

Wiki Article

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 typicalı tarafından belirtilen 200 Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

Mekap iş ayakkabıları çalışanların güvenliğini sağlamak ve iş sırasında rahatlık sunmak amacıyla tasarlanmış önemli bir aksesuardır.

Önleminizi iş sağlığı güvenliği kriterleri çerçevesinde aldığınız zaman işinizde başarı sağlayıp gelirinizi de arttırırsınız.

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

S3 ayakkabılar genellikle zorlu dış mekan çalışma koşulları için tasarlanmıştır ve genellikle artworkırılmış tutuş ve dayanıklılık için tasarlanmış tabanlara sahiptir.

Ter emme ve emilen teri geri bırakma: Kullandığımız fusbetlerin ter ve su buharı emme kapasitesi yüksek olup kısa sürede emilen nemi geriverir ve hızla kurur.

Mekap iş güvenliği ayakkabısı modelleri, suya dayanıklı ve nefes alabilir malzemelerden üretilmiştir. Bu özellikler ayakların nemli ortamlarda rahatlıkla kullanabileceği bir ayakkabı olmasını sağlar.

Eğer siz de iş yerinde maksimum güvenlik ve konfor arıyorsanız, Gripper iş ayakkabıları sizin için doğru iş ayakkabısı tabanlık tercih olabilir. İhtiyaçlarınıza uygun modeli seçerek, hem kendinizi hem de iş arkadaşlarınızı koruma altına alabilirsiniz.

Spor ayakkabı temizlemenin en yaygın yollarından biri de çamaşır makinesi kullanmaktır. Kumaş veya ayakkabi es anlamlisi diğer ayakkabi standi malzemelerden yapılan spor ayakkabılar açık renkli olması durumunda çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkanabilir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

İnşaat işleri gibi yerlerde kullanılacak iş ayakkabılarının tabanı çivi vb. batmalarına karşı metalik bir malzeme ile de takviye edilmelidir.

Şantiye botu ve kışlık iş ayakkabısı ise soğBritish isles hava koşullarında ayaklarınızı sıcak tutar. Ayrıca soğuğa dayanıklı ve ESD özellikli iş ayakkabısı gibi özel özelliklere sahip modeller, belirli çalışma koşullarında ekstra koruma sağlar. Yaz aylarında ise yazlık işçi ayakkabısı gibi hafif ve hava geçirgenliği yüksek alternatifler konfor sağlar. 

Report this wiki page